Vitalie Baranov a luat remorcă cu deșeuri din locul preconizat de primărie și a făcut cadoul lui personal tuturor sătenilor din Colonita, în plus a închis ilegal accesul unde era locul pentru remorca cu deșeuri. Mii de mulțumiri Domnului Baranov” – a scris pe data de 31 ianuarie 2013 pe pagina personală de facebook dl. Ion Oglindă, șeful serviciului de salubrizare a primăriei Colonița.

Tot prin intermediul paginii de socializare, www.colonita.eu a adresat următoarea întrebare: Problema e mai veche! Întrebarea este ce a făcut primăria Colonița pentru a soluționa problema și nu a se ajunge la aceasta situație? Întrebarea a rămas fără nici un comentariu.

Este o problemă veche, care nu și-a găsit soluția până în prezent. Cetățeanul Baranov a expediat nenumărate scrisori organelor competente în vederea clarificării legalității amplasării gunoiștei în centrul satului, lângă râpa. În răspunsurile primite se menționa că prin amplasarea remorcii și gunoiștei în centrul satului se încalcă grosolan legislația.

Mutarea gunoiștei din centrul satului, 28 ianuarie 2012

gun3