Fie că vine pe 25 decembrie, fie că  în noaptea dintre ani sau pe 7 ianuarie, copiii îl așteaptă cu o credință vie în minuni și magie… Am vorbit cu mai mulți copii de la Liceul Teoretic “Gheorghe Ghimpu”, care ne-au mărturisit cu toții ca îl așteaptă pe Moș Crăciun și cred în el.

Unii dintre ei spun ca l-au și văzut, împreună cu renii săi sau cu spiridușii, alții spun că l-au tras de barbă și s-au convins că era Moș Crăciun cel adevărat, iar alții spun că deși nu l-au văzut vreodată, cred în el și în magia pe care o poate face… Toți așteaptă daruri de la el, unii au liste mai mari, alții mai mici, iar alții nu vor altceva decât să-și vadă familia fericită și sănătoasă… Mulți dintre ei, au declarat că vor cărți în dar, alții tradiționalele păpuși sau mașinuțe, alții vor biciclete, instrumente muzicale sau chiar mașini adevărate. Sunt mici, dar știu că trebuie să fie buni și cuminți, ca Moșul să-i răsplătească cu darurile dorite.

Fiți la fel ca ei, credeți în magia sărbătorilor de iarnă și fiți chiar voi minunea pe care o așteptați! La Mulți Ani! Sărbători fericite!

[youtube]foZp81KC3LY[/youtube]

Citește AICI și reportajul despre vizita lui Santa Claus din Laponia, din ianuarie 2008, publicat în ziarul “ECOU”. Tot AICI găsiți fotografii de la evenimentul de acum 5 ani în urmă.