Cu 3 ani în urmă în Colonița se anunța construirea complexului locativ “Victoria Premium”.  Compania Management Consulting Service, a cărei administrator și fondator figurează Corneliu Mazur, a promis o casă de vis pentru viitorii clienți, dar și beneficii pentru locuitorii satului, care aveau deja casele în apropiere. În 2010, acesta a finanțat mai multe activități sociale desfășurate în sat, cum ar fi  trenulețul ce plimba copii, prin centrul satului,de 1 iunie.
După ce a fost dat în exploatare primul bloc de locuit au început să apară plîngeri și nemulțumiri din partea clienților,locuitorilor  satului .Victoria Premium Colonita
În timpul contrucțiilor camioanele ce transportau materiale de construcție au deteriorat strada Tohatin, care fusese anterior pietruită din banii sătenilor, au săpat șanțuri pe strada Columna lui Traian, pentru a se conecta la sistemul de canalizare, dar  nu au acoperit fîntînile de canalizare.  Primăria nu a mai oferit autorizație pentru continuarea construcțiilor pentru că firma nu a reabilitat porțiunea din strada Tohatin care a fost deteriorată.
Astăzi mai mulți locuitori ai satului se judecă cu Corneliu Mazur, proprietarul firmei.
Doamna G. povestește că a achitat  prima rata pentru procurarea unui apartament în Complexul Victoria Premium, dar după 3 ani  nu a primit nici cheile de la apartament nici banii înapoi, astăzi umblă pe drumuri pentru a-și recupera banii.  Și unii agenți economici care au efectuat lucrări la complexul Victoria Premium se judecă, pentru a-și recupera creanțele.

Adevărul Moldova relatează că  Curtea de Apel Chișinău a adoptat o hotărâre prin care constată insolvabilitatea firmei Management Consulting Service SRL (Eurohouse Group) și a intentat procesul de insolvabilitate al acesteia.
Procesul de insolvabilitate a fost inițiat la cererea creditorilor și totodată s-a decis de a aplica sechestru pe hârtiile de valoare ale firmei.  La începutul acestui an Management Consulting Service, a pierdut mai multe procese intentate de persoane care au investit bani în șantierele companiei, dar așa și nu au ajuns în posesia unor apartamente. Corneliu Mazur este cunoscut și ca fondatorul asociației obștești “Clubul Milionarilor” din Chișinău, fondat în 2010.