La 31 mai a anului curent, la liceul din Colonița a sunat tradiționalul clopoțel, pentru a anunța „ultimul sunet” din anul de studii 2012-2013.

În cadrul careului festiv au fost menționați elevii cu „succese remarcabile la învățătură și purtare exemplară”, de asemenea, cei care au luat premii sau mențiuni la diferite olimpiade și concursuri școlare, dar și elevii care nu au absentat nici o zi din acest an școlar.

Absolvenții clasei a XII-a au fost „actorii principali” ai evenimentului. Aceștia au purtat vestimentație alb-negru și pălării specifice absolvenților din întreaga lume (toca). Ei le-au mulțumit profesorilor și le-au cântat câteva melodii tematice.

Elevii clasei I le-au pregătit cuvinte de drum bun absolvenților și le-au înmânat porumbei, pe care aceștia i-au lansat în zbor, ca un semn bun în noul lor drum.
Invitat la eveniment a fost și  edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, care pe lângă scurtele felicitări aduse elevilor și profesorilor, a vorbit despre examenele de bacalaureat și „nedreptățile” lui.

Ultimul sunet al clopoțelului a fost dat în acest an de către 4 eleve din clasa a I-a și 4 absolvente din clasa a XII-a, prin intermediul unui dans. Amintim că de câțiva ani, ultimul sunet este dat de fiecare dată în mod diferit și nu așa cum a fost mulți ani până acum, de către un elev al clasei I, pe umărul unui absolvent.

 Galerie foto și materiale video pot fi văzute pe pagina web a liceului: