Iulian Ursu, actor de teatru și animator radio, din Colonița, este eroul principal al noului videoclip al interpretei Dianna Rotaru. Piesa la care s-a filmat videoclipul se întitulează „Goodbye” și abundă de erotism.

Un apartament luxos, o cadă plină cu spumă, o mașină, un lac și un câmp – acestea sunt locațiile în care au avut loc filmările, timp de 2 zile.

Iulian a fost ales în urma unui casting la care au participat modele, fotbaliști și actori din Moldova – cel puțin așa afirmă interpreta pentru presă. „Inițial a fost preconizată doar o lună de casting, apoi încă o luna și s-a întins un pic. Am apelat multe modele, fotbaliști, dar am vrut să participe și băieți cu capacități actoricești. A fost complicat până când am găsit fața potrivită, privirea, corpul – toate calitățile întruchipate într-un singur om” spune Dianna Rotaru pentru AllMoldova.

Iulian însă, susține că nu a trecut nici un casting. „Dianna m-a sunat, m-a invitat și gata”.

Întrebat dacă soția sa nu este geloasă din cauza unui videoclip atât de senzual, Iulian ne-a spus: „Aceasta îmi este meseria și soția mea știe asta… Oricum, îi mulțumesc mult pentru înțelegere și susținere!”.

Iulian Ursu s-a născut în Colonița, și-a făcut studiile la școala Nr.94 din localitate, după care a urmat Universitatea de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.

Primul debut actoricesc l-a avut în anul III de facultate, în spectacolul „West Side Story” la Teatrul „Luceafărul” din Chișinău. Pe scena “Luceafărului” a jucat în spectacolele: Omul cel bun din Sâciuan, Surâsul unei nopți de vară, Romeo și Julieta, Ciuleandra, Luceafărul, Mascarada, Lady Windermere ș.a.

După 5 ani de actorie la “Luceafărul” a luat bilet spre România, unde a lucrat timp de 2 ani și jumătate la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște. Cât timp a fost în România s-a filmat și în telenovelele: Păcatele Evei, Daria iubirea mea, Regina, Vine Poliția, Doctori de mame, La Bloc, De trei ori femeie și în filmul Weekend cu mama.

După ce s-a reîntors în Chișinău, joacă din nou pe scena “Luceafarului”. Iar timp de un an a fost animator radio, la Prime FM, unde a prezentat matinalul „Primii neața cu Scînteian și Ursu”. (Sursa)

[youtube]Rf-2t0i0RBw[/youtube]