Locuitorii satului Colonița pot participa activ la serbarea “Hramul Chișinăului“! Pentru data de 14 octombrie a fost introdusă o cursă nocturnă suplimentară pe ruta de autobus 24, care va pleca din stația str. Tighina la ora 23.15.

Programul manifestațiilor consacrate sărbătorii “Hramul Chișinăului”
08.00 – Depuneri de flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt
08.30 – Liturghia. Catedrala “Nașterea Domnului”
09.00 – 19.00 Expoziții de pictură, grafică, artizanat, carte, floristică. Scuarul Catedralei „Nașterea Domnului”, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”
10.30 – Mesajul primarului general, delegațiilor oficiale. Piața Marii Adunări Naționale
11.00 – 17.00 Program de sărbătoare prezentat de preturile de sector ale municipiului. Platourile de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt
13.00 – Omagierea persoanelor în etate, a elevilor și studenților din municipiu cu merite deosebite în domeniul științei, medicinii, culturii și sportului, menționați cu bursa Primăriei municipiului Chișinău. Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”
14.00 – Inaugurarea străzii Alba-Iulia. str. Alba Iulia
16.00- 00.00 Spectacol dedicat Hramului Chișinăului. Participă vedetele muzicii populare și ușoare autohtone. Recitaluri: Orchestra Națională „Lăutarii”, Dinu Iancu Sălăjanu, Irina Loghin, Cătălin Crișan, trupa Naguale, Dan Balan. Focuri de artificii.
Piața Marii Adunări Naționale