„În campania electorală toți arată bine” – acesta este subiectul primului spot lansat în data de 26 mai, de Asociația Promo-LEX. Spotul face parte din Campania „IEȘI la VOT”, iar obiectivul principal al acestuia este promovarea și încurajarea votului informat și conștient în rândul alegătorilor din Republica Moldova în cadrul Alegerilor Locale Generale din 2015.

Campania “IEȘI la VOT!” a ajuns și în satul Colonița prin intermediul paginii web www.colonita.eu.

Campania “IEȘI la VOT!” vine în Colonița. Participă și tu!, 1 mai 2015

[youtube]o_xwL6nChGI[/youtube]

Vă reamintim că, în cadrul Campaniei „IEȘI la VOT!”, Asociația Promo-LEX organizează dezbateri publice electorale, campanii de informare a cetățenilor „din ușă în ușă”,  evenimente tematice (flash mob-uri, târguri, dezbateri, simulări al procesului electoral, proiecții de filme, etc.), emisiuni tematice la TV și Radio, precum și multe alte acțiuni de informare și sensibilizare a alegătorilor din toată țară. Campania a fost lansată în preajma Alegerilor locale generale din 14 iunie 2015 și se desfășoară în 23 localități urbane și rurale (inclusiv în s. Colonița), în afară de regiunea transnistreană.

Campania „IEȘI la VOT!” are drept scop promovarea și încurajarea votului informat și conștient în rândul alegătorilor din Republica Moldova. Campania este realizată de Asociația Promo-LEX în cadrul Programului Consolidarea Alegerilor Transparente în Moldova și beneficiază de asistență tehnică din partea National Democratic Institute / Moldova și asistență financiară din partea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

sursa: www.promolex.md

cui_dam_primaria