Vreți să aflați ce fac băieții din Colonița pe plaja de la Vadul lui Voda (cu excepția băilor de soare, înotul sau privitul dupa cele mai atragătoare ținute)??? Fac fotbal!!! Vara aceasta ei au participat la Campionatul de fotbal pe plajă.

Am reușit s-a stabilim câțiva dintre jucătorii echipei care a dus Colonița spre succes. Aceștia au fost: Sandu Cheptene, Zaharia Cheptene, Grigore Purcel, Iurie Ghimp, Andrei Litviniuc, Dumitru Cheptene, Denis Semionel, Vasile Cojocaru, Ștefan Calancea.

Campionatul a avut loc vara aceasta în lunile iulie-august, și a fost găzduit de plaja de la Vadul lui Vodă. FC Colonița a concurat cu echipele FC Criuleni, FC Dacia, FC Nistru ș.a. și s-a întors acasa cu Titlul de învingătoare!!!!

Campionatul nu a fost deloc ușor, fotbaliștii au trebuit să facă fața nispului extrem de fierbinte ce le ardea tălpile, alteori au jucat pe ploaie și pe vânt, dar a meritat!!!

Acesta a fost primul campionat de acest gen din Republica Moldova, deci fotbaliștii nostri au fost primii Campioni!!!

Câtiva dintre jucatori, care au fost prezenti la Casa de Cultura în ziua de Hram (21 septembrie) au primit medalii chiar din mâinile președintelui Federației de Fotbal – Pavel Ciobanu, care le-a înmânat și Cupa. Fotbaliștii au băut șampanie din Cupa învingatorilor ca niște campioni adevarați!

Îi felicităm și suntem nespuși de bucuroși pentru ei!

Mulțumiri: Cheptene Ion
Autor: Vica Mazilu