„Avem o conducere proastă, care nu poate să spună „eu iubesc Colonița”

După demisia din cele două posturi pe care le ocupa în primăria Colonița: șef serviciu salubrizare (angajat în vara 2013) și șef al casei de cultură (angajat în decembrie 2013), domnul Ion Oglindă a oferit un interviu în care a încercat să explice starea de lucruri și motivele demisiei din ambele posturi.

Subiectele la care a făcut referire au fost: planurile de salubrizare și reamenajare a localității și implementarea lor, lipsa oricărui suport din partea APL Colonița, amenajarea gunoiștei din sat, organizarea manifestației de Revelion, comportamentul  primarului Zaporojan, lipsa de colaborare din partea primăriei, soarta serviciului după plecarea dumnealui, legalizarea gunoiștei, utilajul serviciului de salubrizare.

Dumnealui și-a cerut scuze locuitorilor satului pentru faptul că nu a reușit să-și tină promisiunea, dar s-a dovedit a fi imposibil din motive care î-l depășesc. Pentru a rămâne corect față de consăteni, dl. Oglindă Ion se obligă, din venituri proprii, să restituie banii gospodăriilor ce au achitat serviciul de salubrizare pentru anul 2014. În acest sens, prin cerere a solicitat ca salariul pe care urma să-l primească să fie îndreptat spre întoarcerea acelor bani. Suma aproximativă reprezintă 2700 lei.

ionoglinda2