Locuitorii satului Colonița pot participa activ la serbarea “Hramul Chișinăului“! Pentru data de 14 octombrie a fost introdusă o cursă nocturnă suplimentară pe ruta de autobus 24, care va pleca din stația str. Tighina la ora 23.15.

Programul manifestațiilor consacrate sărbătorii “Hramul Chișinăului”
08.00 – Depuneri de flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt
08.30 – Liturghia. Catedrala “Nașterea Domnului”
09.00 – 19.00 Expoziții de pictură, grafică, artizanat, carte, floristică. Scuarul Catedralei „Nașterea Domnului”, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”
10.30 – Mesajul primarului general, delegațiilor oficiale. Piața Marii Adunări Naționale
11.00 – 17.00 Program de sărbătoare prezentat de preturile de sector ale municipiului. Platourile de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt
13.00 – Omagierea persoanelor în etate, a elevilor și studenților din municipiu cu merite deosebite în domeniul științei, medicinii, culturii și sportului, menționați cu bursa Primăriei municipiului Chișinău. Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”
14.00 – Inaugurarea străzii Alba-Iulia. str. Alba Iulia
16.00- 00.00 Spectacol dedicat Hramului Chișinăului. Participă vedetele muzicii populare și ușoare autohtone. Recitaluri: Orchestra Națională „Lăutarii”, Dinu Iancu Sălăjanu, Irina Loghin, Cătălin Crișan, trupa Naguale, Dan Balan. Focuri de artificii.
Piața Marii Adunări Naționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *