Colonița e gata de fotosesiune! Demonstrați lumii întregi că avem cel mai frumos sat din Moldova! Motivații pe cei plecați din sat să se reîntoarcă și pe cei care au rămas, să nu plece. Avem cu ce ne mândri, avem un sat frumos, cu dealuri rodnice, cu păduri răcoroase, cu ape curate și cu oameni muncitori și frumoși, la chip și la suflet.

Fă o fotografie cât mai originală și reprezentativă pentru satul Colonița și trimite-o până pe 15 septembrie la adresa de email: vicamalizu@yahoo.com, iar noi te vom premia.

Citește atent regulamentul, înainte de a trimite o fotografie pentru concurs, pentru a evita situațiile de descalificare.
Succes tuturor și multă inspirație!

REGULAMENT

Conditii de participare:

În concurs se poate înscrie orice locuitor al satului Colonița, cu excepția administratorilor site-ului colonita.ucoz.com, a rudelor lor de gradul I, precum și a altor persoane asociate concursului.

Fotografiile trebuie să fie actuale (2009-2010), reprezentative pentru imaginea satului Colonița și neapărat cu locuri sau oameni din sat.

Preferință se va da fotografiilor ce reprezintă peisaje și diferite locuri din sat, dar pot participa și fotografii portret, numai în cazul în care acestea au un mesaj vizual puternic sau persoanele reprezentate în fotografie au o activitate importantă pentru sat.

Participanții pot înscrie în concurs maximum 2 fotografii in format digital. Dimensiunea minimă acceptată a unei fotografii 1600×1200 pixeli în format jpeg.

Nu sunt admise fotografii modificate pe computer, cu excepția corecțiilor de baza din programele de editare (brightness/contrast, levels, unsharp, etc.), atât timp cât aspectul nu se depărtează mult față de fotografia originală.

Fotografiile trebuie să fie fără ramă și fără să conțină vreo semnătură a autorului (vor fi publicate anonim). Fotografiile trebuie să fie, obligatoriu, însoțite de texte explicative (locație, data, etc.)
Fotografiile pot fi alb negru sau color, realizate în orice tehnică.

Restricții:

Organizatorii își rezerva dreptul de a refuza participarea unei fotografii la concurs pentru oricare din următoarele motive:
• nerespectare a condițiilor tehnice descrise mai sus;
• neconcordanța cu tema concursului;
• lipsa textelor explicative (locație, data).

De asemenea, nu vor fi acceptate fotografiile care:

  • incită la încălcarea legii
  • incită la violență
  • prezintă nuditate
  • incită la fumat și consum de droguri
  • promovează rasismul, sexismul, homofobia, discriminarea etnică, socială, rasială, religioasă sau orice fel de discriminare
  • au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen
  • pot aduce prejudicii unei persoane, unei afaceri sau unei întreprinderi
  • sunt protejate de drepturi de autor care nu aparțin concurentului
  • conțin publicitate explicita sau implicita

Organizatorii pot retrage din concurs orice fotografie care este descoperita ca încălcând prezentul regulament, chiar dacă inițial a fost aprobată.

Calendar:

• Perioada de înscriere: 13 august 2010 – 15 septembrie 2010
• Galeria finaliștilor (publicarea fotografiilor pe site): 16 septembrie 2010
• Votul publicului: 16 septembrie 2010 – 20 septembrie 2010
• Votul juriului: 20 septembrie 2010
• Anunțarea câștigătorilor: 21 septembrie 2010
• Gala laureaților: 21 septembrie 2010

Premii:

Premiul I – 300 lei

Premiul II – 200 lei

Premiul III – 100 lei
Drepturile de autor:

Materialele înscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor, precum și drepturile de proprietate intelectuală și drepturile exclusive de orice alta natura recunoscute de lege.

Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor înscrise în concurs sau să dețină drepturile corespunzătoare de utilizare cu privire la acestea.

Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a înscrierii materialelor în acest concurs. Participanții păstrează drepturile de autor asupra materialelor.

Participarea în concurs implică acceptul participantului de a oferi organizatorilor și partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau parțial, în format digital și/sau tipărit. Eventuala folosire a imaginilor va fi însoțita de menționarea numelui autorului.

Contact:

Pentru mai multe informații referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieți la vicamalizu@yahoo.com sau ca PM administratorilor (Linda, Pretty).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *