Actualizare: Discuția a fost fixată pentru ziua de luni 30 ianuarie 2017 orele 16:00.

În dimineața zilei de vineri, 27 ianuarie 2017, orele 8:03, Valeriu Ciorbă, administratorul portalului web www.colonita.eu, a fost contactat telefonic de către F. Țurcanu de la Centrul pentru Combaterea Crimelor Informatice, care a solicitat amânarea discuției planificate, din motivele unei alte urgențe de serviciu din cadrul Centrului. Data pentru când a fost amânată discuția urmează a fi stabilită suplimentar.

Amintim că echipa portalului www.colonita.eu, care din 2010 monitorizează activitatea administrației publice locale din satul Colonița, municipiul Chișinău, a fost citată la Poliție după ce primarul localității, Angela Zaporojan, a depus o plângere prin care reclamă atacul la persoană și denigrarea activității administrației publice locale.

Anticoruptie.md: Activiștii unui portal, care monitorizează activitatea administrației publice locale din Colonița, citați la Poliție după o plângere depusă de edil, 26 ianuarie 2017

Menționăm că Centrul pentru Combaterea Crimelor Informatice este o subdiviziune a Inspectoratului Național de Investigații, structură care face parte din Inspectoratul General al Poliției.