Filocalia.md: Primăvara la Colonița

filocaliaColonița este o comună din municipiul Chișinău, aflată la o distanță de doar 8 km de capitală. Dar și aici sunt bătrâni nevoiași care au nevoie de susținere morală și financiară pe care AO „Filocalia” o acordă cu mare drag.
Pe 5 aprilie am mers împreună cu voluntari locali, dar și cei internaționali în vizită la bunicii din Colonița cu haine și cu produse alimentare, dar și cu o vorbă bună. Unii dintre ei erau țintuiți la pat de mai mulți ani, alții erau singuratici, alții gârboviți de povara și greutatea anilor, dar totuși i-am găsit muncind în grădină, pregătindu-se de primăvară.
Una dintre bătrânele din lista noastră a decedat recent și am decis coletul alimentar destinat ei să-l donăm unei familii nevoiașe cu 5 copii. Important pentru noi este să fim de folos, indiferent pe cine ajutăm. „Omul fără bunătate este ca un izvor fără apă”.
Mulțumim Anei Meriacre din s. Costești, r. Ialoveni care a facilitat comunicarea dintre AO “Filocalia” și doamna Ana Vozian originară din Colonița, stabilită în Italia, pentru donațiile de haine pentru bătrânii nevoiași din cadrul campaniei „Ajută un bunic să zâmbească”.

Vezi mai multe imagini pe pagina web a Asociației Obștești „Filocalia”.

Material preluat de pe www.filocalia.md

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

One Response to Filocalia.md: Primăvara la Colonița

  1. Carolina
    22 aprilie 2013 at 8:31

    Valeriu da sunt deacord ca sunt batrini si foarte multi care au nevoie de ajutor, dar dece nu faceti voi voluntariat, si nu invitati voi ONG sau sa stați cu mina intinsa ca sa ajute oamenii din sat. Dar despre ceea ca Primăria a fost cea care a dat informația si alte date și a mers cu ei pe la casele batrinolor ca sa li se acorde. Voi faceți voluntariat numai sa vorbiti de rau, si sa sulati pe toti peste tot. LUCRAȚI OAMENI BUNI ȘI RIDICAȚI ÎN SLĂVI LUCRUL VOSTRU DAR CARE NU E AL VOSTRU NU POMENIȚI CĂ NU MERITAȚI SĂ DISCUTAȚI ACȚIUNILE CE NU VĂ APARȚIN.

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița