(VIDEO) Crimă la Colonița. O tânără de 29 de ani, dispărută acum patru zile, a fost găsită fără suflare în pădure

Tragedie în localitatea Colonița. O tânără de 29 de ani a fost găsită fără suflare într-o fîșie forestieră, după ce acum patru zile a fost declarată dispărută.

Pe data de 26 mai curent, poliția a fost alertată despre dispariția unei femei în vârstă de 29 de ani. La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana.

În urma cercetărilor demarate forțele de ordine au depistat cadavrul femeii, cu urme de moarte violentă pe suprafața acestuia, în fîșia forestieră din localitatea Colonița.

Astfel s-a dispus crearea unui grup de lucru, în componența procurorilor, ofițerilor de investigații și de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și IP Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și descoperire a crimei.

Grație volumului de lucru efectuat forțele de ordine au identificat un individ în vârstă de 28 de ani, anterior judecat, originar din comuna Tohatin, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Respectiv, sub conducerea procurorilor au fost efectuate acțiuni procesual-penale, care au stabilit că anume el ar fi maltratat fizic victima și ar fi asfixiat-o, după ce ar fi consumat alcool împreună, pe data de 25 mai.

În acest context învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor și este cercetat penal pentru omor intenționat. Conform legislației în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani, sau detenție pe viață.

Sursa: Zugo.md

Omor descoperit de Procuratură şi Poliţia Capitalei

Pe data de 26 mai curent Poliţia Capitalei a fost alertată despre dispariţia unei femei în vârstă de 29 de ani, de la domiciliu. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ciocana pentru cercetări la faţa locului.În urma cercetărilor demarate forţele de ordine au depistat cadavrul femeii, cu urme de moarte violentă pe suprafaţa acestuia, în fîșia forestieră din localitatea Colonița.http://politiacapitalei.md/omor-descoperit-de-procuratura-si-politia-capitalei-2/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Среда, 30 мая 2018 г.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags:

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița