Fără planuri de activitate pentru anul 2012 în APL Colonița

„Programele de activitate ale Consiliului Sătesc Colonița și primăriei pentru trimestrul I-IV ale anului 2012 NU au fost aprobate și prin urmare rapoartele privind executarea lor nu pot fi prezentate” – comunică secretarul Consiliului Sătesc Colonița în răspunsul oferit la solicitarea paginii web www.colonita.eu.

În anul 2011 au fost aprobate astfel de documente pentru trimestrul III – Decizia nr. 9/4 din din 04 noiembrie 2011. La solicitarea de a prezenta raport privind executarea acestei decizii, nu a  fost oferit nici un document (vezi imaginile de mai jos).

În ordinea de zi a ședinței Consiliului Sătesc Colonița planificată pentru data de 20 decembrie 2012 a fost inclusă chestiunea cu privire la Programul de activitate al Consiliului și al Primăriei satului Colonița pentru trimestrul I al anului 2013.

În conformitate cu Legea nr.436-XVI din 28.12.2006 “Privind administrația publică locală”, Consiliul sătesc Colonița aprobă planul propriu trimestrial, precum și planul trimestrial de activitate al primarului.

 

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița