Provocatori pe site-ul primăriei Colonița?!!

Unicul articol din ultimile 2 luni publicat pe site-ul primăriei Colonița, ridică semne de i întrebare. Sa fi ajuns în așa hal primăria în cât să apeleze la serviciile unor persoane dubioase pentru ași promova imaginea?

Astfel știrea O mare sărbătoare a avut loc in Colonița publicată pe site-ul primăriei Colonița este semnată de Harciuc Ksenia, care în anul 2011 a reprezentat Asociația Obștească „Moldova Tânăra”. Această organizație este apropiată partidului Comuniștilor și deține pagina web www.GRENADA.md. Reprezentanții acestei organizații au mai fost prin satul Colonița cu ocazia alegerilor din 05 mai 2011.

Provocare nerușinată în secția de votare Colonița, 6 iunie 2011

În urma descinderii reprezentanților acestei organizații la secția de votare din Colonița și a comportamentului necorespunzător statutului pe care l-au avut, Comisia Electorală Centrală a hotărât anularea acreditării observatorilor naționali ai Asociației Obștești „Moldova Tânăra”, printre care și Harciuc Ksenia.

Menționăm că în primăvara anului 2011, stațiile de transport public din sat au fost vandalizate cu inscripții „GRENADA.md”.

grenada

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița