Ianuarie 2017: doar trei informații oficiale ale www.colonita.MD

Pagina web oficială a primăriei Colonița www.colonita.MD, în luna ianuarie 2017 a informat locuitorii satului doar cu trei materiale:
anunț privind două posturi vacante în cadrul primăriei, 5 ianuarie 2017,
Crăciunul sărbătorit la biserica din localitate, 7 ianuarie 2017,
– Licitație repetată pentru trei terenuri din Colonița, 9 ianuarie 2017.

Pagina web oficială nu informază despre rezultatele licitatiilor cu terenurile satului, pe cine și în ce condiții a angajat în cele două posturi vacante.

Amintim că la începutul lunii ianuarie, primăria Colonița era în căutare de administrator pentru pagina oficială a localității www.colonita.MD. În anul 2016, primăria Colonița cheltuit 12 000 lei pentru serviciul de administrare a ziarului și a site-ului Colonița, iar serviciile au fost oferite de către Mazîlu Alina.

Dacă estimăm după banii cheltuiți anul trecut, onorariul administratorului paginii este de o mie de lei lunar, iar pentru fiecare din cele trei materiale publicate pe www.colonita.MD în luna ianuarie a incasat 400 lei.

Pentru comparație, www.colonita.EUun proiect voluntar, a postat paisprezece materiale în luna ianuarie, în care a relatat despre: veniturile declarate ale funcționarilor primăriei, despre rezultatele licitațiilor cu terenurile satului, despre situația cadastrală a unui teren din sat, despre plângerea primarului la poliție în privința www.colonita.EU, despre implicarea colonițenilor în activități sportive. De asemenea, au fost postate peste 2 ore 20 minute de materiale video de la evenimente petrecute în sat.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags:

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița