Lady Gaga, Michael Jackson, Anisoara Puică, Zinaida Julea și mulți alții în recital de Ziua Elevului în Colonița

By
Pe data de 30.09.2011 în incinta Liceului Teoretic “Gheorghe Ghimpu” s-a celebrat “Ziua Elevului”, sărbătoarea a fost organizată de profesori. La începutul zilei, elevii au fost întîmpinați cu dulciuri și dispoziție bună.
La careurile festive organizate în pauze copii au avut parte de nominalizări hazlii precum ar fi: cel mai înalt elev și elevă, cel mai crețos elev și elevă, elevul cu cea mai mică și cea mai mare mărime la încălțăminte ș.a.m.d.
Cu mare iscusința a fost organizat și balul boboceilor de profesorii și elevii claselor primare, unde prichindeii de clasa I au trecut botezul liceului. La careul festiv de încheiere profesorii au imitat interpreți renumiți și elevilor le rămînea să ghiceasca cine stă în fața lor.Elevii au avut parte și de un show cu vedete precum Michael Jackson,Lady Gaga, Shakira,Anastasia Lazariuc, Irina Loghin și alții.
Seara la ora 17.00 a fost organizată “Discoteca” cu ajutorul clasei a XII-a, unde elevii incepînd de la clasele a V-XII s-au distrat împreună ca de ziua lor.
Elevii au rămas mulțumiți de sărbăatoarea organizată ,le urăm elevilor cît mai mult succes la carte și cît mai mare sete de știință!!!
În materialul ce urmează vedeți cît de ingenioși au fost profesorii.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița