Amatorii de volei din Colonița își dau întâlnire . . . în Cruzești, duminică 5 februarie 2017

Duminică 5 februarie 2017, amatorii de volei din satul Colonița și cei din comuna Tohatin vor petrece meciuri amicale cu amatorii de volei din comuna Cruzești.

Activitatea sportivă se va desfășura în incinta gimnaziului din comuna Cruzești. Acest lucru a fost convenit rapid și cu o mare deschidere din partea primarului Violeta Crudu, în urma câtorva discuții telefonice.

Amintim că de la mijlocul lunii decembrie 2016, în fiecare duminică, amatorii de volei din satul Colonița au mers în satul vecin Tohatin pentru antrenamente și petrecerea meciurilor amicale.

Meciuri amicale ale amatorilor de volei din Colonița . . . petrecute în Tohatin, 30 ianuarie 2017

Conform declarațiilor pasionaților de volei din satul Colonița, administrația liceului din localitatea noastră, invocând diferite pretexte, luni la rând refuză să ofere sala de sport a liceului pentru practicarea voleiului.

Menționăm că administrația altei comune învecinate, Cruzești susține și chiar participă la evenimente sportive pretrecute în sala de sport a gimnaziului din localitatea respectiva, iar duminica trecută a avut loc întâlnirea amatorilor de volei din comuna Cruzești.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags:

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița