La început de cale – www.biserica.colonita.eu

bisericaParohia Nașterii Maicii Domnului din satul Colonița lansează propria pagina web informativă – www.biserica.colonita.euSite-ul dat este încă în proces de dezvoltare, și a fost creat de către echipa portalului informativ www.colonita.eu în colaborare cu slujitorii Parohiei Colonița. Intenționăm să facem din el o bază de date solidă, unde omul va putea găsi multe lucruri bune, spre zidire duhovnicească.

Biserica a folosit întotdeauna toate mijloacele posibile pentru a fi alături de creștini. Biserica a stat la temelia tiparului, iar mai târziu, când au apărut alte tehnologii, le-a folosit pentru a vorbi lumii, aducând în inimile oamenilor Lumina lui Hristos. Odată cu apariția internetului, multe biserici locale s-au făcut prezente în rețeaua virtuală, anume pentru a da hrană duhovnicească tuturor celor care o caută.

În timpurile de față, când realitatea ne dictează flexibilitatea și ingeniozitatea, dar și când mulți fii și fiice ale neamului sunt nevoiți să plece în depărtări în căutarea unor posibilități de existență, Biserica le stă la dispoziție, gata să le ofere hrana duhovnicească inclusiv pe această cale.

Totodată, în prezent, când mulți tineri petrec tot mai mult timp în rețeaua virtuală, Biserica intenționează să ajungă la cugetele și inimile lor și să le ofere o alternativă. Internetul ne oferă, pe lângă multiple sminteli și înșelări, și căi bune de cunoaștere, dezvoltare, creștere intelectuală și spirituală.

Pagina web informativă a Parohiei Nașterii Maicii Domnului din satul Colonița poate fi accesată direct la adresa:

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

4 Responses to La început de cale – www.biserica.colonita.eu

 1. Vica
  18 martie 2013 at 23:18

  Într-un ceas bun!

  • Vitalie
   19 martie 2013 at 14:28

   Preferabil e sa fie de cel elvetian. Bafta multa

 2. galina
  22 martie 2013 at 9:07

  INTERNETUL este o ocupatie externà,care nu are nimic comun cu cresterea spiritualà…cine vra publicitate,deci are ceva de vindut au nevoe de socializare prin retea externà…ce are sà vindà biserica?
  Credinta se bazeazà pe sintonia sufletului,pe sinhronizarea intuitiei,deci cine SIMTE se duce la bisericà,cine nu-stà acasà
  Modernizarea bisericii,pentru mine, e ca cum ar perde aspectul natural,simplu,inocent …perderea calitàtilor spirituale

  Starea de a fi a unui credicios e in bucuria interioarà,dar nu cea exterioarà

  fiecare cu pàrerea lui 🙂

 3. Pr. Constantin
  27 martie 2013 at 12:19

  Fiind la început de post, asemănăm acest start cu pornirea la cale spre desăvârșire. Fie ca această pagină să devină un loc util și plăcut pentru toți cei care vor intra aici. Dar să nu uităm că ea este doar un instrument al Bisericii, nu și Biserica însăși. Internetul – dar nici alte mijloace disponibile – nu vor putea înlocui niciodată Harul Sfințitor pe care ni-l împarte Dumnezeu prin lucrarea slujitorilor Săi în Sfânta Biserică.

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița