Protestul unui cetățean împotriva amplasării remorcii de gunoi

Vitalie Baranov a luat remorcă cu deșeuri din locul preconizat de primărie și a făcut cadoul lui personal tuturor sătenilor din Colonita, în plus a închis ilegal accesul unde era locul pentru remorca cu deșeuri. Mii de mulțumiri Domnului Baranov” – a scris pe data de 31 ianuarie 2013 pe pagina personală de facebook dl. Ion Oglindă, șeful serviciului de salubrizare a primăriei Colonița.

Tot prin intermediul paginii de socializare, www.colonita.eu a adresat următoarea întrebare: Problema e mai veche! Întrebarea este ce a făcut primăria Colonița pentru a soluționa problema și nu a se ajunge la aceasta situație? Întrebarea a rămas fără nici un comentariu.

Este o problemă veche, care nu și-a găsit soluția până în prezent. Cetățeanul Baranov a expediat nenumărate scrisori organelor competente în vederea clarificării legalității amplasării gunoiștei în centrul satului, lângă râpa. În răspunsurile primite se menționa că prin amplasarea remorcii și gunoiștei în centrul satului se încalcă grosolan legislația.

Mutarea gunoiștei din centrul satului, 28 ianuarie 2012

gun3

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags: ,

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița