Pagina web a satului Colonița în anul 2010

Speram că aparitia paginii web a satului Colonița a adus o nouă sursa de informare pentru locuitori și pentru toți cei interesați de cele ce se întâmplă în această localitate. Pagina web www.colonita.md a fost lansata oficial de sărbatoarea hramului satului și a fost conceputa astfel încât să reflecte activitățile desfășurate în localitate într-o maniera cit mai obiectivă și mai eccesibilă. Rubricile din meniul principal al paginii web au fost structurate astfel încît să cuprindă informațiile cu tematici asemănatoare, facînt în același timp navigarea pe pagina web mai usoara și mai rapida.

Pe durata de 4 luni de activitate a paginii web www.colonita.md au fost publicate (sau republicate) peste 180 de materiale. Numarul de vizualizari a paginii web pe perioada anului 2010 a fost de peste 25 000, vizitatori unici fiind inregistrați peste 4500.

De cele mai multe ori a fost afișat materialul întitulat Suburbie în întuneric – 598 vizualizări. Articolul a fost publicat de Ziarul de Gardă și se referă la situația căminului de locuit din Colonița și la situația locatarilor acestui cămin.
În topul vizualizărilor urmează materialul întitulat <a title="RĂSPUNS OFICIAL!!! Bani cu sacul pentru

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița