Întâlnirea cu absolvenții liceului/școlii din satul Colonița, 2 februarie 2013

01_Serbare mare a fost sâmbătă,  2 februarie 2013, în liceul „Gh. Ghimpu” din satul Colonița – au fost primiți și găzduiți foștii elevi. În mod special au fost invitați și au pășit pragul școlii promoțiile jubiliare. Administrația liceului a organizat o festivitate specială. În program a fost inclus un spectacol prezentat de către elevii liceului, urmat de întâlniri separate ale promoțiilor. Atmosfera se sărbătoare a fost încinsă de o muzica vie, care a cântat pentru buna dispoziție și pentru doritorii de dans. Serbarea a ținut până după miezul nopții.

Mai multe detalii precum și înregistrarea video și materiale foto de la serbarea „Întâlnirea cu absolvenții” vedeți pe pagina web a liceului „Gh. Ghimpu”:

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags:

One Response to Întâlnirea cu absolvenții liceului/școlii din satul Colonița, 2 februarie 2013

  1. galina radu
    6 februarie 2013 at 18:46

    sà spun cà imi pare ràu cà nu am fost,va fi o minciunà…nu imi place sà tràesc cu ziua de eri si sà mà scormolesc in memorie(autobiografiea demult mi-a hipnotizat toate besinele trecutului 🙂 )))

    MULTUMESC ZIARULUI PENTRU FOTOGRAFII…MI-A FàCUT PLàCERE Sà REVàD PRIETENELE SCUMPE SI COLEGILE DE CLASà:BRUMA ELENA,FLOREA VALENTINE, CEBAN ZINAIDA…Và PUP….Và IUBESC 🙂 )))

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița