[Apel] Renovarea izvorului din centrul satului

Primăria satului Colonița preconizează ca până la Sfintele Sărbători de Paști să renoveze izvorul din centrul satului, pentru acest lucru însă are nevoie de suportul sătenilor.

De curând izvorul a devenit din nou funcționabil. S-a făcut drenaj și s-a conectat izvorul la apeduct. „O mulțime de lume vine să ia apă de la izvor și mă bucur să văd acest lucru. Ar fi foarte bine dacă am reuși să-i schimbăm și aspectul exterior. Este, totuși, în centrul satului și ar trebui să fie îngrijit și frumos amenajat. Avem deja câteva schițe, dar nu dispunem de fonduri, de aceea facem un apel către oamenii de bună credință pentru a realiza acest scop” spune Angela Zaporojan, primarul s. Colonița.

Autoritățile publice locale susțin că ar dori să renoveze izvorul până la Paștele Blajinilor, pentru ca, tot atunci, să fie sfințit.

„Este un proiect poate nu atât de costisitor, dar care ne-ar face fața satului. Așa cum este preconizat, va arăta foarte drăguț și îngrijit. Pe lângă reparație dorim să fie amplasate și câteva bănci, flori” mai spune primarul.

Oamenii care au posibilitate să ajute la realizarea acestui obiectiv, cu bani sau materiale de construcție, necesare reparației, pot să se adreseze la Umaneț Chiril, consilier în Consiliul local Colonița (telefon de contact 079463460).

Vedeți mai jos schițele pentru renovarea izvorului.

 

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags: ,

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița