Colonița are o nouă sală pentru ceremonii

By

Timp de câteva luni, terasa din centrul satului Colonița s-a aflat în proces de restaurare.  Acum, la mijloc de vară, localul este gata să-și deschidă ușile pentru oaspeți, dar deja într-o altă postură, nu de terasă, ci de sală pentru ceremonii.

Sala are o capacitate de 70-80 de locuri sau de 120 de locuri, dacă se exclude spațiul de dans. Administratorii spun că vor putea organiza aici orice tip de ceremonii, nunți, cumetrii, zile de naștere, mese de pomenire și altele. Aceștia susțin că vor lucra cu 2 bucătari profesioniști și cu mai mulți ajutori de bucătari și că prețurile vor fi stabilite în dependență de meniu și potrivit fiecărui buzunar.

“Credem că este un loc bun pentru oamenii din sat, care vor putea sărbători aici, aproape de ei, diferite evenimente. Dar sperăm că oferta noastră va atrage și oameni din oraș sau din alte localități, căci Colonița se află doar la câțiva km de Chișinău…” susține Genifer Procop, administratoarea restaurantului.

Localul are acum un aspect elegant și stilat, fiind decorat în nuanțe calme și selecte. La designul acestuia au lucrat specialiști în domeniu, astfel că este potrivit pentru diferite tipuri de evenimente.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița