Semnat de primar: după ora 20:00 microbuzele circulă „conform fluxului de pasageri”

Încă în toamna anului 2011, mai exact pe 27 octombrie, Zaporojan Angela, primarul satului Colonița a aprobat Programul de circulație a microbuzelor pe ruta nr. 117, conform căruia după orele 20:00, microbuzele circulă „conform fluxului de pasageri”, adică puteau pleca de pe linie invocând numărul mic de pasageri la acele ore.

Mărirea intervalului de așteptare a microbuzelor după ora 20:00 era destul de accentuată, iar nemulțumirile colonițenilor cădeau cel mai des asupra șoferilor microbuzelor care veneau după zeci de minute de așteptare. www.colonita.eu a scris despre unele cazuri de circulație problematică a microbuzelor după ora 20:00. Nu a urmat nici o reacție publică din partea primăriei Colonița.

Necesitate afișare orar de circulație a rutei de microbuz nr. 117, 8 februarie 2012

Până la momentul de față, administratorul rutei nr. 117 – S.R.L. „FOC” activează după programul semnat de către primarul Zaporojan Angela în toamna anului 2011.

Amintim că în vara anului 2012, primăria Colonița, în persoana primarului Zaporojan Angela, a procurat un autoturism nou marca Chevrolet Aveo în sumă de 120 000 lei.
program117

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags: ,

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița