Unimedia.md: O nouă rută de microbuz va circula din luna august în satul Colonița

Începând cu luna august, anul curent, va circula o nouă rută de microbuz, Chişinău – Coloniţa, care va merge până în sectorul Ciocana. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul capitalei, Ion Ceban, în contextul în care 80% dintre locuitorii din Colonița lucrează în Chișinău. Orarul nou de circulaţie şi itinerarul va fi stabilit de Primăria satului Coloniţa.

Necesitatea asigurării cu transport public a locuitorilor vine, după ce pe ruta de microbuz 117 au rămas să activeze doar două unități de transport, ceea ce nu era suficient.

„Aşa cum am promis, când vom avea primele autobuze achiziționate din cele 100, unităţile de transport vor fi destinate prioritar suburbiilor, unde necesitatea asigurării locuitorilor cu transport public, este stringentă.

Suburbiile sunt parte a municipiului Chişinău, în continuare vom susține proiectele în derulare şi vom investi pentru crearea condiţiilor mai bune pentru toți locuitorii”, a scris primarul capitalei într-o postare pe pagina de Facebook.

Sursa: UNIMEDIA.md

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița