Informație nouă privind conectarea la apeduct în sectorul de vest

O nouă încercare de a conecta sectorul de 306 case la apeduct a eșuat. De această dată, pentru că multe dintre țevi și furtunuri nu au fost izolate, iar din cauza temperaturilor scăzute, sistemul ar fi putut ceda, după cum informează primarul satului Colonița, Angela Zaporojan.

“Rugăm insistent toți deținătorii de loturi din acest sector, chiar și cei care nu locuiesc la moment aici, să izoleze țevile și furtunurile de apă, pentru a putea conecta gospodăriile la apeduct. Sunt mulți oameni care locuiesc deja în sector și au nevoie de apă cât mai curând.”

Aceasta a mai menționat că ultimul termen de lichidare a problemelor este miercuri, 26 decembrie 2012, când vor veni, din nou, la fața locului echipa de la Apă-Canal. În caz că nu se va reuși conectare nici miercuri, încercarea se va relua după revelion.

Amintim că proiectul este realizat cu susținerea financiară a Fondului de Investiții Sociale din Moldova (FISM). Costul total al proiectului „Construcția unei porțiuni de apeduct în sectorul nou al satului (306 case)” este de cca 946 mii, 85% fiind donați de FISM, iar 15% fiind contribuția comunității. De la locuitorii sectorului dat, Agenția de Implementare a proiectului a colectat câte 2 000 lei de la fiecare gospodărie.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

4 Responses to Informație nouă privind conectarea la apeduct în sectorul de vest

 1. Colonitan
  24 decembrie 2012 at 16:42

  Bătaie de joc nu alta! Săriți oameni buni și înotați prin omăt cînd i se scoală primarului. Aceste lucrări trebuiau făcute în luna iulie, așa cum erau planificate. De ce primarul nu explică întîrzierea de 5 luni??? În ce bază învinuiește locatarii ca nu au astupat gropile? Avaria din 12 decembrie s-a produs la țeava magistrală, pentru care a pus semnătură primarul. Cum se zice, gospodarii gătesc vara sania și iarna carul. Primarul Coloniței face exact invers!

 2. Vitalie
  24 decembrie 2012 at 19:13

  E corect? “O nouă încercare a eşuat din nou” 🙂

  • Ludmila Sârghi
   25 decembrie 2012 at 1:23

   Nu, am scris în grabă. : ) Cer scuze şi merci pentru rectificare.

 3. Vitalie
  25 decembrie 2012 at 15:00

  Cu plăcere 😉

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița