„Gradinița nefinisată” rămîne sub sechestru

„Gradinița nefinisată” rămîne sub sechestru, iar perfectarea actelor de proprietate nu este posibilă. Acest lucru se întîmplă chiar dacă acum doi ani jumătate, Curtea Supremă de Justiție a recunoscut dreptul de proprietate al primăriei Colonița a supra bunului imobil construcție nefinisată „grădinița de copii 160 locuri”.

Prin decizia din 19 februarie 2015 a Curții de Apel Chișinău, a fost casată integral hotărîrea anterioară a judecătoriei Ciocana, emisă la 9 iunie 2014 privind ridicarea sechestrului . Deasemenea a fost trimisă spre rejudecare în prima instanță – judecătoria Ciocana, în alt complet de judecată.

[VIDEO] Câștigată în instanță, „grădinița nefinisată” nu este încă a Coloniței, 16 ianuarie 2013

„La moment se face expertiza, iar peste o săptămână încep lucrările de proiectare la grădinița nouă. Până în iarna vom avea proiectul de execuție.” – astfel a raportat primarul, Zaporojan Angela situația despre  imobilul nefinisat – grădinița de copii de 160 locuri de pe strada str. B.P.Hajdeu 5, în cadrul adunării generale a satului Colonița din 11 august 2013.

Menționăm că anterior, Consiliul Municipal Chișinău a alocat 150 mii lei pentru lucrările de proiectare la grădinița nefinisată, iar în anul curent a alocat 5 milioane lei pentru „Reparația capitală  a Grădiniței de copii pentru 160 de locuri din satul Colonița, str. B.P. Hasdeu , 5”.

Download (PDF, 548KB)

img_3285

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags: ,

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița