Doar un singur cumpărător la licitația unde au fost scoase de vînzare 22 terenuri

În data de 7 noiembrie 2017, primăria Colonița a desfășurat licitația de vînzare-cumpărare a 22 de terenuri pentru construcții. Anunțul privind licitația dată a fost plasat pe pagina web oficială a primăriei Colonița pe data de 1 noiembrie 2017.

Pentru lotul de teren cu numarul cadastral 0149113237 a fost depusă cerere de participare din partea lui Avram Marcel prin reprezentantul Șambrov Andrei. Din cauza faptului că nu a fost prezentată dovada împuternicirilor (procura), solicitantul dat nu a fost admis la procedura de licitație.

Pentru lotul de teren cu numarul cadastral 0149113233 a fost depusă o singură cerere de participare din partea lui Buriuc Nicolae. Cu solicitantul dat s-a negociat direct prețul de vînzare-cumpărare, care a constituit prețul stabilit (80 mii lei) plus un pas (10% – 8 mii lei) – 88 mii lei.

În timpul licitației a intervenit consilierul local Ghimp Dumitru, care a atenționat participanții că consilierii locali a fracțiunii Partidului Liberal vor contesta în instanța de judecată rezultatele.

Informația dată nu a fost făcută publică de primăria Colonița pe pagina web oficială pînă la momentul apariției acestui material.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags: , ,

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița