Copiii din Colonița au un nou teren de joacă

Pe 20 septembrie, cu o zi înainte de Hramul satului Colonița, în parcul din apropierea Primăriei a fost montat un mini teren de joacă pentru copii.

Chiar din prima zi copii din vecinătate au „invadat” terenul de joacă. Ei au spus că se bucură că au acum o zonă de distracție, aproape de casă și că cel mai mult le place scrânciobul și toboganul. Și cei maturi s-au declarat mulțumiți. „E minunat pentru copii! Iar dacă ei sunt bucuroși, buneii tot sunt bucuroși ” a afirmat Larisa Silcenco, locuitoare a satului Colonița. Un alt sătean ne-a spus “Era și mai bine dacă terenul de joacă se monta încă din vară, nu acum în prag de iarnă, dar zicem bodaproste și sperăm că nu va fi distrus până la vara viitoare”.

Angela Zaporojan, primar de Colonița, spune că nu cunoaște care sunt costurile lucrărilor, cheltuielile fiind acoperite în totalitate din bugetul Primăriei Municipiului Chișinău.

Primarul localității a dat asigurări că astfel de terenuri vor apărea în timpul apropiat încă în 3 regiuni ale satului Colonița.

 

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags: , ,

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița