[VIDEO] Adunarea generală a satului din 11.08.2013

Pe 11 august 2013 la ora 16.00 a avut loc adunarea generală a satului Colonița. Foarte puțini colonițeni s-au arătat interesați de problemele discutate în cadrul acesteia, fiind prezenți doar câteva zeci.

În cadrul adunării, primarul satului Colonița Zaporojan Angela, și-a prezentat principalele realizări după exercitarea a doi ani de mandat. Deasemenea a luat cuvântul și dl. Ion Oglindă, noul responsabil de salubrizare, care a încercat să explice prioritățile și perspectivele dezvoltării serviciului dat (video, min. 01:06:33). Spre sfârșitul adunării, parohul bisericii din localitate, preotul Victor, a lansat un apel către enoriași pentru a susține construcția gardului din jurul bisericii.

Menționăm că aceasta este prima adunare a satului organizată în acest an de către primarul actual al satului Colonița, Zaporojan Angela, în scop de raportare. Amintim că în programul electoral, actualul primar se angaja să organizeze adunări generale la fiecare 6 luni despre activitatea Primarului și a Consiliului local, angajament care timp de doi ani nu a fost respectat.

Nici pe pagina web oficială a primăriei Colonița nu este plasat nici un document tehnic și financiar privind executarea lucrărilor efectuate în perioada raportată. Acest fapt ridică mari semne de întrebare privind transparența cheltuirii banului public de către primăria Colonița.

realizari_primar_doi_ani

adgen

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags: ,

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița