Se angajează Contabil! – sau catastrofa „contabilă” din primăria Colonița

contabilAVIZ
Primăria satului Colonița angajează contabil pe o perioadă determinată. Condiții: studii în domeniu, cunoașterea calculatorului. Informații suplimentare la tel. 022-579-164.
Primăria

* * * * *
În anul 2012, primăria Colonița a reușit două „performanțe” unice: 1) au plecat toți cei trei contabili rămași de pe vremea fostului primar și încă unui nou, care a rezistat doar câteva luni și 2) a avut tocmai trei contabili-șef timp de un an.
Rând pe rând au plecat patru contabili. La început de an s-a concediat Irina Negrescu, în primăvară a plecat în concediu de maternitate contabilul-șef Ludmila Toacă, iar în vară s-a concediat Ludmila Brenici. În decembrie a plecat și contabilul nou care s-a angajat în primăvară și a fost și șef o perioadă – Artiom Prudnicionok.
Cei trei contabili-șef au fost: Ludmila Toacă – până în martie, Artiom Prudnicionok – martie-decembrie, Stela Mazîlo – din decembrie până în prezent.

Menționăm că salariul pentru funcția de contabil este de 1600-1700 lei.

Anunț preluat de pe panoul informativ de la stația de transport public din Colonița.

cont

 

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags:

3 Responses to Se angajează Contabil! – sau catastrofa „contabilă” din primăria Colonița

 1. Vitalie
  25 februarie 2013 at 17:01

  Interesant……… Salariul unui muncitor de la salubrizare este echivalent cu salariul contabilului-sef. Nu-mi ramine decit sa inteleg ca, ori salariul celui cu studii superioare e prea mic, ori muncitorul de la salubrizare are si el studii superioare. Oricum e rusine ca se platesc astfel de salarii indiferent de ce mesirie avem.

 2. Rodica
  25 februarie 2013 at 19:03

  O sa faca cei ramasi in primarie contabilitate ….. 🙂

 3. nicu
  8 martie 2013 at 12:46

  Asta si se vrea,sa faca ei contabilitate.Si de asta se schimba contabilul la fiecare 2 luni.Mai dispar documentatii,contracte,mai stiu eu ce? Asa,ca totul este sub strict control.

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița