O altă înfățișare a fantomei paginii web oficiale a primăriei

La sfârșitul verii, a fost lansată o altă înfățișare a așa zisului site oficial al primăriei Colonița – www.colonita.md. Pagina web respectivă nu conține absolut nici o informație relevantă despre Administrația Publică Locală din Colonița. Din punct de vedere tehnic, pagina web e realizată pe baza unui șablon foarte popular – WordPress, lucrările nefiind finisate.

Amintim că la finele anului 2012, în rețeaua internet a putut fi accesată prima versiune a paginii web oficiale a primăriei Colonița. Lucrul tehnic asupra acelei versiuni nu a fost finisat. La capitolul conținut, au fost plasate câteva informații de rutină. Surse neoficiale au declarat că pentru crearea paginii acelei versiuni a paginii web, de către primăria Colonița, în persoana primarului Zaporojan Angela au fost achitate 2 500 – 3 000 lei.

Fantoma paginii web oficiale a primăriei Colonița, 1 februarie 2013

Amintim că în programul electoral din 2011, cu referire la informarea locuitorilor, actualul primar al Coloniței – Zaporojan Angela menționa: susținerea activității site-ului, ziarului satului cît și crearea postului de radio local.

fantom2

 

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags:

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița