Gheorghe Calancea – primar de Colonița

Gheorghe Calancea este actualul primar al s. Colonița, fiind ales în această funcție în cadrul Alegerilor Locale din iunie 2007.

Electorala 2007
În alegerile locale din 2007 Gh. Calancea s-a înscris în listă ca și candidat independent, nefiind afiliat niciunui partid politic. El a fost ales în urma a două tururi de scrutin electoral.

În primul tur, voturile au fost repartizate astfel: Maria Iarmenco 524 voturi; Gheorghe Calancea 290 voturi; Angela Zaporojan 227 voturi; Vladimir Djugostran 162 voturi; Anatolie Radiola 138 voturi; Ion Proca 62 voturi; Oleg Mazîlu 57 voturi. Deoarece niciunul dintre candidații la funcția de primar al satului Colonița nu a întrunit 50% + 1 din voturi, a fost organizat al doilea tur la care au participat primii doi candidați cu cele mai multe voturi obținute: Maria Iarmenco și Gheorghe Calancea.
În urma celui de-al doilea tur numărul de voturi acumulate de concurenții electorali a fost: Calancea Gheorghe 871 voturi, Iarmenco Maria 655 voturi.

Date generale
Gheorghe Calancea s-a născut pe data de 6 decembrie 1959 în s. Bălăbănești, r. Criuleni. A absolvit Universitatea Pedagogică „Ion Creangă”, facultatea de educație fizică. Este căsătorit cu Liubovi Calancea și au împreună 4 copii: Olesea, Ștefan, Natalia, Gheorghe.

Nr. de contact (Birou – primărie) 57 91 64

Vezi și un INTERVIU realizat după ce a fost investit în funcție, în iulie 2007.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița