Drumurile noastre poate, se vor asfalta vre-o dată!

Starea drumurilor din satul Colonița este destul de rea. Dar puțin peste 10% din drumurile din sat sunt asfaltate, dar și acelea deja sunt pline de gropi (vedeți imaginile de mai jos). De pe an ce trece se circulă tot mai greu pe drumurile din sat, se adîncesc și măresc gropile existente, apar alte gropi noi. Pe porțiunile de drum asfaltate se efectuază lucrări de infrastructură pe durata cărora se înlătură porțiuni de asfalt. Chiar si după restabilirea porțiunilor respective, drumurile nu mai sunt atit de netede ca la început.

Partea ce mai mare a drumurilor din sat nu sunt asfaltate. Unele porțiuni de drum au fost acoperite cu prundiș și calcar de către locuitori, pentru a le ușura accesul pe timp ploios. Cheluielile au fost suportate integral de către lpcuitori.

În luna septembrie curent primăria Colonița a înaintat o scrisoare către Direcția generală transport public și căi de comunicații a Primăriei Chișinău, în care silicită suport financiar pentru Reparația și întreținerea infrastructurii rutiere – 3 500 m.p. și investiții și reparații capitale (drumuri) – 70 821 m.p.

Acoperirea financiară pentru solicitările Primăriei Colonița urmează a fi incluse în proiectul bugetului municipal pentru anul viitor.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags:

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița