(VIDEO) Ședința Consiliului Sătesc Colonița din 31 mai 2018 convocată și petrecută de consilierii locali

La 31 mai 2018, în sala de ședințe a primăriei satului Colonița a avut loc ședința Consiliului Sătesc Colonița, convocată de către consilierii locali. Pentru a convoca ședința dată, șapte consilieri locali au depus o cerere cu număr de intrare 02-1-11/256 din data de 28.05.2018. Avizul Biroului de Probațiune și proiectul de Decizie a fost anexat.

De la ședință a lipsit Oleacu Claudia, secretarul consiliului Sătesc Colonița. Despre faptul lipsei dumneaei nu au fost inștiințați consilierii locali, și nici un act în acest șens nu a fost depus la Cancelaria de Stat. La ședința respectivă a lipsit și Zaporojan Angela, care a fost condamnată penal și lipsită de dreptul de a ocupa funcții publice în data de 26.03.3018.

Președinte al ședinței a fost aleasă Ghimpu Lidia, iar secretar al ședinței a fost desemnată Șendrea Natalia. Ședința a durat circa treizeci de minute.

Ședința a început prin clarificări solicitate de către consilierii locali privitor la actele receptionate de secretarul Consiliului Sătesc Colonița care intenționat nu au fost aduse la cunoștința consilierolor locali.

La ședință a fost discutată și votată o singură chestiune: Cu privire la desemnarea în funcție de Primar interimar al satului Colonița pe Dna. Ghimpu Lidia.

Informația dată nu a fost făcută publică de primăria Colonița pe pagina web oficială pînă la momentul apariției acestui material.

Mai jos vedeți înregistrarea video integrală a ședinței Consiliului Sătesc Colonița din 31 mai 2018.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags:

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița