(VIDEO) Ședința Comisiei buget-finațe a Consiliului Sătesc Colonița din 28 noiembrie 2017

La 28 noiembrie 2017, în sala de ședințe a primăriei satului Colonița a avut loc ședința Comisiei buget-finațe a Consiliului Sătesc Colonița.

Chestiunea principală discutată a fost proiectul bugetului satului Colonița pentru anul 2018. Ședința a durat cca. o oră patruzeci minute și s-a asemnat mai mult cu o ceartă a consilierilor locali cu primarul.

Menționăm că proiectul bugetului satului Colonița pentru anul 2018 a fost plasat pe pagina web oficială a primăriei Colonița pentru dezbateri publice pe data de 21 noiembrie 2017. Proiectul de buget a fost inclus în ordinea de zi dar nu a fost votat votat în primă lectură în ședința Consiliului Sătesc Colonița din data de 24 noiembrie 2017.

(VIDEO) Ședința extraordinară a Consiliului Sătesc Colonița din 24 noiembrie 2017 convocată de către consilierii Partidului Liberal, 4 decembrie 2017

Informația dată nu a fost făcută publică de primăria Colonița pe pagina web oficială pînă la momentul apariției acestui material.

Mai jos vedeți înregistrarea video a ședinței Comisiei buget-finațe a Consiliului Sătesc Colonița din 28 noiembrie 2017.

Distribuie

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Scrie-ți părerea

comentarii

Tags: , , ,

Registrul Actelor Locale ale primăriei s. Colonița